Kinder-Acupunctuur erke

 

 

Kinderen kunnen makkelijk ziek worden maar ze kunnen ook snel weer genezen. Het is goed om kleine kinderen te behandelen in geval van ziekte. Hoe ouder een mens wordt, hoe dieper een ziekte het lichaam binnendringt. De eerste 7 jaren van een mensenleven zijn de jaren waarin ziektes het eenvoudigst uit het lichaam verwijderd kunnen worden. En acupunctuur heeft het voordeel dat er geen vervelende bijwerkingen optreden, zoals het soms het geval is met medicatie.

 

Soms heeft een kind traumatische ervaringen met naalden door veelvuldig bloedprikken in het ziekenhuis. In zo’n geval is het mogelijk de acupunctuurpunten op andere wijze te stimuleren, bijvoorbeeld met behulp van massage van deze punten of met behulp van een laser-pen. Deze laatste methode is absoluut pijnloos.

 

 

Klachten die met acupunctuur behandeld kunnen worden:

spijsverteringsproblemen, zoals buikpijnen, overgevoeligheid voor voeding, problemen met de darmen, eetproblemen hoest, verkoudheid, bronchitis, astma, griep, keel-, neus- en oorklachten, koortsziekten, hoofdpijn, bedplassen, slaapproblemen, problemen met tanden krijgen, eczeem, vermoeidheidsklachten, hyperactiviteit, ADHD, slechte concentratie, emotionele problemen, aandoeningen van spieren en gewrichten, neurologische aandoeningen