Feng Shui fengshui

 

Ons gevoel vertelt ons dat er een verklaring zou moeten zijn waarom bepaalde plaatsen ons aantrekken en anderen niet. Maar ons hoofd weigert meestal om onze gevoelens serieus te nemen. Met Feng Shui en haar heldere wetten is het mogelijk om de kracht van de plaatsen om ons heen te beschrijven en dat te gebruiken. Onze emotionele waarneming zal onmiddelijk reageren als een kamer ontworpen is volgens Feng Shui.

In het centrum van het Feng Shui ontwerp bevindt zich de mens en zijn/haar relatie tot de ruimte. Onze omgeving raakt ons! Onze energie, ons welzijn, onze motivatie en onze gezondheid zijn erg afhankelijk van de omgeving waarin we wonen en werken. Daarom zijn Feng Shui kamers ontworpen met langdurig geteste criteria - kleuren, vormen, materialen, planten, stenen en decoratieve objesten spelen een belangrijke rol.
Naast de esthetische en functionele overwegingen, zijn energetische kwaliteiten belangrijk in het ontwerp van een kamer. Op deze manier gebruiken we de positieve effecten van de natuurlijk aanwezige vibraties om harmonieus te werken en te wonen.